Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Εντυπώσεις από τη χρονιά στο ΣΔΕ.

Η χρονιά στο σχολείο φθάνει στο τέλος της.

Εδώ μπορείτε να μπείτε και να γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τι σας άρεσε, τι δεν σας άρεσε και ότι άλλο θέλετε.

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

8a meinoume apo apousies?ola kala htan!ante kai toy xronoy!

Ανώνυμος είπε...

ola kala ta leme tou xronou

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΔΩΤΙΚΑ.ΕΔΩ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΕΡΙΑΣ.ΟΙ (ΑΝΘΡΩΠΟΙ)ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ε .ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ .ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΕΣ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ .
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΞΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα ποτέ στην ηλικία που είμαι να μου δωθεί η ευκαιρία να ξαναζήσω την εμπειρία του σχολείου πάλι.Ευχαριστώ ,Ολους τους Κ. Καθηγητές Μέσα απ'την καρδιά μου για όλα αυτά που μας πρόσφεραν .Εύχομαι σ'όλους σας καλό καλοκαίρι ,το Σεπτέμβριο πάλι απ'την αρχή με περισσότερη δύναμη και χωρίς πολλά προσωπικά προβλήματα με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Η φετίνη χρονιά θα μου μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μου .
Ήταν μιά χρονιά γεμάτη μάθηση και εμπειρίες,χαίρομε που τελικά πραγματοποιό το ονειρό μου,μετά απο τόσο κόπο και προσπάθεια. Έχω καινούργιους φίλους. και όλους τους καθηγητές τους ευχαριστό. γιαυτά που μου έμαθαν τόσα πολλά π
ράγματα τους εκτιμό . καλό καλοκαίρι σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

oλλα καλα μια χρονια θαυμα ελπιζω και του χρονου να ειναι τα ειδια χαρικα που γνωρισα καινουργιους φιλους

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ ολους τους καθηγητές για την υπομονή που είχαν μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ...
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΣ Α.....
Η ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΙΟΛΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΣΤΟ Σ.Δ.Ε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?

Ανώνυμος είπε...

Η χρονια που μας περασε ηταν πολυ ενδιαφερουσα πιστευω οτι ολοι μας πρεπει να εχουμε δευτερες ευκαιριες στη ζωη μας για μενα αυτοι η ευκαιρια ηταν πολυ σημαντικη ευχαριστω τους καθηγητες/τριες μου που μας στηριζουν καλο καλοκαιρι το Σεπτεμβριο ξανα μαζι....

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΒΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΗΤΑΝ ΑΞΕΧΑΣΤΙ ΕΜΠΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ εγώ εδώ .Ήταν μια χρυσή χρονιά αυτή για μένα .Οι καθηγητές ήταν φοβεροί άνθρωποι και επαγγελματίες .Οιεκπαιδευόμενοι ήταν όλοι τους πολλοί καλοί και έκανα αρκετές φιλίες .Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΔΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ...ΤΟ Σ.Δ.Ε ΜΕ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ εγώ εδώ .Ήταν μια χρυσή χρονιά αυτή για μένα .Οι καθηγητές ήταν φοβεροί άνθρωποι και επαγγελματίες .Οιεκπαιδευόμενοι ήταν όλοι τους πολλοί καλοί και έκανα αρκετές φιλίες .Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ε.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΔΕΣΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

πολυ κουραση

Ανώνυμος είπε...

Τα πέρασα καλά αλλά πολύ κούραση και άγχος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΗΡΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Το ΣΔΕ ειταν για μενα μια ωραια εμπειρια γεματη γνωσεις .Εμαθα πολλα πραγματα που οταν ειχα ερθει δεν πιστευα οτι θα μαθενα ,και γνωρισα αξιωλογους ανθρωπους καταπλικτηκους καθιγητες που θα μηνουστην καρδια μου και θα τους θημαμε με αγαπη,Σουφλακη Ρεβεκκα .

Γουρνακης αθανασιος είπε...

δυο χρονια περασα πολυ ευχαριστα και στο τελος ευχαριστιθικα αρκετα με τη μηδεια ευχαριστω ολους τους καθηγητες διοτη ηταν πολυ καλη

Ανώνυμος είπε...

Η φοιτησή μου στο Σ.Δ.Ε.ήταν σημαντικό κομάτι της ζωής μου, τώρα που έφτασα στο τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, για την υπομονή και την κατανόηση που είχαν μαζί μου και να τους ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια το Σεπτέμβρη.

ΠΛΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ είπε...

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΣΕ ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΔΕ για μένα ήταν κάτι ξεχωριστό γνώρισα νέους ανθρώπους και γίναμε φίλοι καλοί. Έμαθα να μελετάω να γράφτω, και με βοήθησαν να προχωρήσω στις γνώςεις. Ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου τους καθηγητές μου και τους συμαθητές μου για αυτές τις ωραίες στιγμές που πέρασα στο ΣΔΕ.

Γιάννα είπε...

Τα δύο χρόνια στο ΣΔΕ ήταν για εμένα κάτι το συναρπαστικό δεν πήστεβα ότι θα τα κατάφερνα,με την βοήθεια των καθήγητων και την συνεργασία με τους συμαθητές μου τα κατάφερα.τους ευχαρηστώ.

ΑΘΗΝΑ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ είπε...

H EMΠEIΡIΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΔΕ HΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤI ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡIΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΠVΣ ΘΑ ΜΠOΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΑΘA ΝΑ ΜIΛΑΩ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΠΟΤΕ. ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΗΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΜΠΛΤΗΣ ΤΟ ΝΟΥΜΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΔΗΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΦΧΑΡΗΣΤΩ ΣΤΟΝ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝΗΤΗ.

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΦΩΤΗΣ είπε...

TA 2 XRONIA AYTA HTAN ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

ΕΝΑ ΜΑΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Τα δυο χρόνια που πέρασα ήταν καταπληκτικά.γεμάτη με καινούριές γνώσεις και γνώριμίε...
ευχαριστώ τους καθηγητές που μας πρόσφεπαν και μας βοήθησαννα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ...
Τους ευχαριστώ θα μου μείνει αξέχαστο....
φιλλάκια.......Σούλα....

Φρειδερίκη Σωφρόνη είπε...

H.φετεινή χρονιά θα μου μείνει χαραγμένη στήν καρδιά μου.Δεν περίμενα ποτέ στήν ηλικία που είμαι να μου δωθεί η ευκαιρία ναξαναζήσω την εμπειρία του Σχολείου εχω νιώσει σαν μικρό παιδί.ευχαριστώ όλους τους υπέρουχους Συμαθητές μου για την αγάπη που μου δώσανε .επείσης οτι και να πω θα ειναι πολυ λίγο .ευχαριστώ μέσα απο την ψυχή μου τους καθηγητές μου για αυτά που μου διδάξανε και μου δώσανε πολύ αγάπη ειναι ολοι τους αξιόλογοι άνθρωποι .

ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ είπε...

Πέρασα δύο χρόνια αξέχαστα που θα τα λησμονώ πάντα.Πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στήν ζωή μας. Ηταν σημαντίκη ευκαίρια για μένα. ΘΕΛΏ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ε. ΕΖΗΣΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΓΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΥΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΕΘΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ.
ΟΙ ΚΑΘΥΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΙΤΣΟΠΑΝΟΥ είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑ ΤΙς ΓΝΩΣΕΙς ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΔΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΦΥΛΙΚΗ.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ είπε...

Ευχαριστώ το ΄Σ.Δ.Ε.,τους Καθηγητές
μου που με ανέχτικαν για τα 2 χρόνια στο σχολείο.Ηταν μια δεύτερη ευκερία μια ξεχωριστή εμπιρεία,με νέους φίλους/λες που με βοήθεισαν να αποκτήσω περισότερες γνώσεις

ΑΡΕΤΗ είπε...

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΣΔΕ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΛΑΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΔΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

ΜΑΡΓΑΡΤΑ ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ είπε...

ΤΟ Σ.Δ.Ε. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ Κ ΓΛΥΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ Κ ΓΛΥΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ,ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ Κ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ Σ.Δ.Ε.ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΣΔΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΘΩ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΣΑ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ .ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΞΕΝΙΑ είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ε. ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, Κ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΕΔΩ.ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΙΩΘΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ Σ.Δ.Ε Κ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΗΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΨΟΓΟΙ Κ ΔΕΣΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ Κ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΥΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑΜΕΝΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ε ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΕΡΟΜΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΙ ΕΥΚΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΘΗ ΜΕΧΡΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ε. ΓΝΟΡΙΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΟΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΑΠΟΙΣΤΕΥΤΑ, ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΗΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΙΕΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΙΤΕΣ ΜΟΥ.

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ Σ.Δ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ.. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ε. ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ.. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.. ΠΡΟΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟ Σ.Δ.Ε. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΗΤΗΡΙΟ (ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙΣ) ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΕΣ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ...

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΓΓΕΛΗ είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΔΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ Η ΕΜΠΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΝΗ ΑΞΕΧΑΣΤΗ.

Γεωργια Γκουρνελου είπε...

Τελειώνω το σχολειό πέρασαν 2 χρόνια πολύ όμορφα, έχω στεναχωρηθεί που τελειώνω όμως δεν θα ξεχασω ποτε τους συμμαθητές μου,και τους καλους καθηγητες που με την υπομονη τους μας μαθανε τοσα όμορφα πραγματα. Αν και κουρασμενη απο τη δουλεια και απο τα πολλα προβληματα εκει ξεκουραζομουνα και ξεχνουσα τα προβληματα μου. ευχαριστώ τους καθηγητες μου για την υπομονη που ειχαν μαζι μου και αν τους κουρασα καμια φορα ας με σηνχορεσουν. Τους ευχάριστο για ολα.

ΒΛΑΧΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ είπε...

ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΡΑΙΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Σ.Δ.Ε. ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ <ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΜΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΞΑΣΩ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

θ.καμπερης είπε...

Τα δυο χρονια στο σχολείο ΣΔΕ ηταν τακαλυτεραμου και τα πιο ευχαριστα. περασα πολυ καλα και εμαθα πολα πραγματα που αλλου δεν θα τα μάθαινα. πηρα πολες εμπειριες. οπος αυτες της λιγες σελιδες που σας γραφω. Περασαν κιολας δου χρονια, ουτε το καταλαβα γιατι ειχαμε ευχαριστη παρεα και καλους εκπαιδευτηκους. σας ευχαριστο ολους να περανατε ολοι καλα.

Αμαλία είπε...

Τελείωσε και αυτή η χρονιά είμαι στενοχωρημένη αλλά είμαι χαρούμενη γιατί γνώρισα υπέροχους συμμαθητές και καθηγητές , έμαθα πολλά πράγματα και θέλω να πιστέψω ότι ερχόμενη στο Σ Δ Ε ότι ανέβηκα ένα σκαλοπάτι πιο πάνω παντός άξιζε η ευκαιρία .

ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΥ ΣΠ. είπε...

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΥΧΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ Β1 ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΘΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΠΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Φρειδερίκη Φωτεινού είπε...

Ποιός να τόλεγε οταν αρχιζα το σχολείο οτι δεν θελω να τελειωσει δεν ξερω αν μπορω να πω κατι που δεν μου αρεσε σ αυτο το σχολειο οι συμαθητες οι καθηγητες γιναμε μια πολλυ ομορφη παρεα πως να τους αποχωριστω τωρα μου ειναι δυσκολο
ΕΝΑ μονο μπορω να πω οτι φευγω ενας καλυτερος ανθρωποςκριμα ομως που τελειωσε δεν θελω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ ΚΑΛΗ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ ΕΙΜΑΙ
THANK YOU

ΕΛΕΝΗ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ είπε...

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΔΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΤΣΕΛΗ είπε...

ΉΤΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ "ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ" ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΟΥΤΣΗ είπε...

ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΥΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΗΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΛΙΒΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ! Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΔΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΙΣΑ ΙΣΑ Π ΘΑ ΣΑΣ ΜΗΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΔΕ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΓΗΤΕΣ Μ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Π Μ ΜΑΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΒΙΒΗ ΜΠ. είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ..

ΓΩΓΩ ΤΖΙΜΑ είπε...

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ!ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ..ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΡΝΑ είπε...

H DYO XRONIES POY PERASA STO SDE HTAN POLLH OMORFES GNORISA POLLOYS FILOYS OI PERISOTERH EGINAN KOLITIMOY UELV NA EYXARISTHSV IDEIETERA TON KAUIGHTH MOU AUANHTH ANTREA KAI OLLOYS TOYS KAUHGHTES MOY

ΕΛΕΝΗ ΒΡΑΧΩΡΙΤΗ είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ¨ΣΩΣΤΗ ¨ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΑ ΣΔΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕΓΕΘΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.